Ouder & Kind beurs            

Mogelijkheden voor deelname 


Voor informatie over op- en afbouw tijden en meer. Klik op onderstaande PDF formulier.


Zwanger & Kidz organiseert de Ouder en Kind beurs in het WTC Congrescentrum in Leeuwarden! Oktober 2016 bezochten 1600 bezoekers de eerste editie van de Ouder en Kind beurs.

( Vanaf 2017 is het WTC congrescentrum het  Westcord WTC hotel Leeuwarden geworden! )


De Ouder en Kind beurs vindt plaats op vrijdag avond 3 november en zaterdag 4 november in het Westcord WTC hotel Leeuwarden. Het wordt een sfeervolle beurs met allerlei interessante informatie en leuke producten voor ouder en kind. Op vrijdag avond 3 november wordt de Ouder en Kind beurs georganiseerd i.c.m. de Ladies Night Friesland. Belangrijk! Standhouders met baby / kind gerelateerde producten kunnen alleen deelnemen aan de Ouder en Kind beurs.

De Ouder en Kind beurs is het uitje voor jong en oud. Tijdens de beurs is er van alles te beleven. Kinderen kunnen zich uitleven in het speelparadijs van maar liefst 90m2! Het speelparadijs wordt verzorgd i.s.m. GOMATCH gastouderbureau. Buiten bij de ingang zijn er tevens allerlei activiteiten waaraan kinderen kunnen deelnemen o.a. de activiteiten van de scouting. Op vrijdag avond is er LIVE muziek en tijdens de beurs zullen er diverse shows aan bod komen.

De Ouder en kind beurs hanteert 3,50 euro entree p.p. voor de bezoekers. Kinderen zijn GRATIS* Willen jullie samen werken en is jouw bedrijf diegene die wij zoeken? Wij zoeken namelijk nog verschillende locaties waar bezoekers alvast in de voorverkoop kaarten kunnen aanschaffen. Dus ... wil jij meer klanten naar jouw vestiging trekken, neem dan contact met ons op via redactie@zwangerenkidz.nl


De doelgroep van de ouder en kind beurs zijn jonge (aanstaande) ouders en kinderen tot en met +/- 8 jaar.


Tarieven

Zie aanmeldingsformulier hieronder


Sponsoring of promotie

Geen deelname, maar wel bekendheid willen krijgen via de Ouder en Kind beurs? Klik hier


Aanmelden - Inschrijven & Tarieven

LET OP! Tarieven zijn incl. 21 % btw


Inschrijven NIET meer mogelijk